Pray For MH370

Pray For MH370

Pengerusi Lembaga Pengarah PPAS rasmi HARI ILMU daerah Kuala Langat

 BANTING
KUALA LANGAT
12.6.12

Kerajaan Negeri Selangor teruskan usaha membudayakan ilmu. Hari Ilmu yang mula disytiharkan oleh DYMM Sultan Selangor pada 26.6.10 dijadikan acara tahunan oleh kerajaan Selangor  supaya usaha murni kerajaan yang diperkenankan oleh DYMM Raja mengumpul momentum hingga benih cinta ilmu tersemai seluruh pelusuk negeri Selangor.
 

 Justeru, lembaga pengarah PPAS (Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor) bersetuju untuk membawa fenomena DUDUK MEMBACA beramai-ramai segenap lapisan masyarakat daripada pemimpin hingga orang awam, kakitangan kerajaan mahupun swasta ke 9 daerah seluruh Selangor.

Pengerusi Ahli Lembaga PPAS, YB Dr Hjh Halimah Ali merasmikan program Hari Ilmu serta 15min reading break daerah Kuala Langat yang disertai oleh  pegawai kerajaan termasuk pegawai daerah, Ketua Kampung, ahli majlis serta guru dan pelajar daripada tadika hinggalah sekolah menengah.

Anugerah Pengguna perpustakaan daerah juga disullami dengan persembahan pelajar berserita daripada SJKT dan berpuisi dewasa.

Tema HARI ILMU tahun 2012 ialah BACA DAN AMALKAN.
Seramai 1161 peserta bersama-sama dalam program 15min reading break ini.

Comments :

0 comments to “Pengerusi Lembaga Pengarah PPAS rasmi HARI ILMU daerah Kuala Langat”
 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    4 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    4 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com