Pray For MH370

Pray For MH370

TUAN GURU ABDUL HADI AWANG lancarkan NGO PENDIDIK KEBANGSAAN

 12.02.2012
 KLANG.

YB Tuan Guru Hj Hadi Awang menyempurnakan pelancaran bagi sebuah NGO PENDIDIK yang akan berfungsi sebagai medan bergerak para guru untuk menjaminkan suara guru didengar dan kebajikan guru diberi perhatian.
  Dijangka lebih 1000 orang termasuk daripada pelbagai negeri hadir dalam majlis tersebut. Alun-alun kecil kesedaran guru diharapkan bila diurus dengan baik boleh menghasilkan gelombang kebangkitan guru  untuk menjadi agen perubahan atas sifat mereka sebagai pendidik. Bukan sahaja mereka perlu mendidik anak murid. Lebih daripada itu keluarganya sendiri boleh terdidik sekiranya guru menggunakan kaedah yang santai tetapi tegas dan berwawasan.Comments :

1
Pusing Musing Gasing said...
on 

Parti PAS sepatutnya banyak menubuhkan NGO seperti ini, khas untuk membela rakyat. Dengan penubuhan NGO PR, segala maklumat keperitan rakyat dapat direkod dengan sistematik dibawah seliaan NGO PR. Maklumat keperitan rakyat yang terperinci dapat di bawa ke Parlimen dengan suara MP PR terutama PAS. Satu lagi pembangunan yang dibawa oleh PAS untuk membela rakyat. SYABAS.

 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    2 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    2 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com