Pray For MH370

Pray For MH370

PALING CEPAT NAK JADI POPULAR DAN HILANG IMAN DI DADA

Blog yang baru dibina dan menjadi blogger sejak bulan Disember 2008, kini telah mencapai lebih 8000 pengunjung yang ingin melihat anak siapakah gerangan yang begitu biadap dan kurang ajar. Kehebatannya ialah ia berani meletakkan no telefon untuk dihubungi.

Semoga diberi taufik dan hidayah dan dijauhi dari kemurkaan ALlah. Bertaubatlah sebelum terlambat.






Di atas merupakan posting yang terdapat dalam blog laknat ini.

Comments :

7 comments to “PALING CEPAT NAK JADI POPULAR DAN HILANG IMAN DI DADA”
Dr Halimah Ali said...
on 

Dikutip dari Komentar Prisik Rakyat


ada apa2 follow up dari polis x??kate dah buat report...

December 26, 2008 5:48 PM
Anonymous ddee2005 said...

memang sah bukan adibah punya kerja, saya dah call majikan dia auto bavaria dan sahkan, budak ni dianiaya, orang tu hantar kad deepavali siap print gambar dia hantar pada branch auto bavaria, persatuan india dan client india dengan ucapan wishing u and ur paria family a happy deepavali. then hantar kad sama to many clients kata they all menang lucky draw bmw.

dia buat account adibah44@gmail.com and facebook adibah ahmad. account adibahsunyi at friendster dah kena block sebab dia dah buat police report dekat 4 kali. report to mcmc pun dah buat, tapi still no aciton taken yet sebab tak boleh trace.

persoalannya adakah orang yang buat kerja ni nak attack dia atau company dia? tapi perlakuan orang ni dah terlalu melampau. pada sesiapa yang boleh help trace, please help adibah ahmad, mari kita buat polis report atas penyamar ni, ntah apa lak dia buat comes chinese new year and awal muharam nanti...

December 26, 2008 7:22 PM

lan said...
on 

ni kerja puak2 melampau menyamar untuk membuat anyiya dan huru hara je

semoga Allah membantu kita semua

hassan said...
on 

daripada kandungan blognya memang sudah tak logik .... kata 'open minded' tapi tak terima 'apa orang nak kata kat dia', lalu diminta pulak kalau tak setuju 'cari tempat lain' .... apa barang ????

Anonymous said...
on 

memang org kapir laknaktullah.. sengaja nk menaikkan kemarahan org islam.. polis...sila amik tindakan.. jgn makan gaji buta jer..

Anonymous said...
on 

orang ni benci sangat kot ngan adibah, xyah risau le,kite bleh fikir sendiri,kita pon boleh je buat blog ngan gambar and nama orang lain.

kotakata said...
on 

pada akhirnya, saya menjangkakan akan terdedah siapa dalang di sebalik blog laknat ini. ya, dijangkakan individu atau kumpulan nonmuslim.

dan follow up daripadanya adalah seruan media massa kerajaan supaya orang melayu bersatu. wajib di bawah umno, tentunya.

prk kuala terengganu adalah antara punca isu ni digembar-gemburkan.

Dr Halimah Ali said...
on 

Saudara, cuba layari FOLLOWER blog adibah: Tulisan mereka cukup membingungkan dan saya fikir mereka adalah berlatarbekangkan pendidikan agama tetapi malang sama ada kurang siuman, provokasi atau sengaja ditaja oleh pihak-pihak tertentu. Laayari:

http://tokbatinsenoi.blogspot.com


http://maskbrain.blogspot.com



http://sufitauhidwahdat.blogspot.com/

 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    1 year ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    2 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com