Pray For MH370

Pray For MH370

EXCO Pendidikan Selangor isytihar keputusan SMA, SMATQ

 SHAH ALAM
26.1.12

Prestasi sekolah yang mengambil peperiksaan SMA semangkin meningkat di seulurh Selangor. Bilangan pelajar yang lulus peringkat cemerlang(mumtaz)juga semakin ramai dan jumlah rasib atau gagal berkurangan.

Dalam ucapan beliau, YB Dr Hjh Halimah Ali selaku EXCO Pendidikan mengingatkan pelajar, guru-guru dan kakitangan JAIS bahawa pencapaian SMA hanyalah sebahagian daripada langkah-langkah yang perlu diambil untuk mencapai kejayaan hakiki kerana skop pembelajaran mencakupi keperluan hidup di dunia hingga akhirat.
Beliau menegaskan pelajar yang diterima masuk ke sekolah JAIS samada SABK dan Maahad Tahfiz merupakan pelajar yang memang sudah terpilih dan berpotensi untuk mencapai yang terbaik dalam apa-apa bidang. Beliau berharap JAIS dan sekolah mampu memberi perhatian kepada 5 elemen SPIES bagi membantu hasrat kerajaan Selangor mahu mengehsankan insan di Selangor Darul Ehsan.
Comments :

0 comments to “EXCO Pendidikan Selangor isytihar keputusan SMA, SMATQ”
 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    2 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    2 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com