Pray For MH370

Pray For MH370

ADUN SELAT KLANG rai pertandingan bolasepak7sebelah AMAZING HEIGHTS

 3.6.12
Ahad
Padang Amazing Heights
DUN SELAT KLANG

Pertandingan bola sepak 7 sebelah di padang Amazing Heights DUN Selat Klang yang bermula seawal 8pagi telah ditutup oleh ADUN Selat Klang, YB Dr Hjh Halimah Ali.
Program dianjurkan oleh Kumpulan Silat Seranteh bersama dengan JMB dibahagi kepada 2 kumpulan iaitu pelajar 9tahun ke atas dan golongan dewasa.

Kumpulan dewasa dijuarai oleh Kumpulan Seranteh sendiri mengalahkan kumpulan Shapadu 1-0.
Keceriaan jelas kelihatan dikalangan pemain, serta keluarga mereka. Kanak-kanak juga begitu cenderung mengadakan 'permainan' mereka sendiri bagi yang tidak cukup umur.
Aktiviti positif sebegini patut dianjurkan oleh JMB pangsapuri untuk memberikan ruang dan peluang bagi mereka yang tinggal dirumah tinggi bertingkat yang tidak ada tanah sendiri untuk merasa kelapangan padang

Tenaga orang muda yang berlebihan juga boleh disalurkan ke arah yang membina sekurang-kurangnya tidak destruktif atau membinasa.
Insan yang sihat tubuh badan dan cergas lazimnya lebih ceria dan produktif daripada insan yang terkurung dan tidak aktif.

Comments :

0 comments to “ADUN SELAT KLANG rai pertandingan bolasepak7sebelah AMAZING HEIGHTS”
 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    2 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    2 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com