Pray For MH370

Pray For MH370

Selamat pengantin baru kepada semua pasangan pengantin....

AHAD
2.6.12
DUN SELAT KLANG

Rutin biasa ADUN Selat Klang pada hari cuti ialah menghadiri majlis perkahwinan. Jemputan memang lazimnya banyak.Banyak juga tak kesempatan. Sampai menjadi sebutan.Apakan daya kebiasaan program dan aktiviti bertindan. Ada yang dekat.Ada yang jauh.Maklumlah sebagai EXCO Kerajaan Selangor.Mana boleh hanya berpusar di Selat Klang sahaja.
Kekadang ini yang menguris hati sesetengah pihak kerana ada yang seolah dilayan, ada yang tidak dihadiri.
 YB Dr Hjh Halimah Ali cuba mencatu masa. Bila sempat hadir sudah tentulah gembiranya kedua mempelai serta ibubapa dan sanak saudara. Tidak kira PAS, UMNO,PKR atau apa sahaja ideologi politik tetapi kerana bertujuan untuk meraikan pasangan raja sehari ADUN Selat Klang tetap penuhi jemputan yang amat bermakna bagi mereka.

Memulakan rumah tangga perkara yang kritikal  bagi kedua mempelai.Harus diberi sokongan padu oleh semua pihak. Moga dengan sokongan dan kehadiran yang ikhlas mahu melihat mereka bahagia dunia dan akhirat sekeluarga akan memberi suntikan semangat ke arah pembinaan rumah tangga sakinah yang mendapat keredhaan Allah, insyaallah.

Comments :

0 comments to “Selamat pengantin baru kepada semua pasangan pengantin....”
 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    2 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    2 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com