Pray For MH370

Pray For MH370

PPAS terus cemerlang.Tahniah kepada semua warga PPAS!

Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor(PPAS) terus maju ke depan menjadi sendi penting bagi kerajaan Selangor dalam proses merakyatkan ilmu. Pelbagai kemudahan serta teknologi terkini dimuatkan dalam Perpustakaan Raja Tun Uda Seksyen 13 Shah Alam bagi memenuhi kerpluan dan minat pelbagai lapisan masyarakat. Inilah yang dimaksudkan konsep merakyatkan ilmu yang digagaskan oleh EXCO Pendidikan Kerajaan Selangor,YB Dr Hjh Halimah Ali. Beliau juga merupakan Pengerusi Lembaga Pengarah PPAS.

Sebagai pusat sumber kontemporari Perpusatakaan Raja Tun Uda yang bangunannya menelan perbelanjaan RM70juta mengandungi  ilmu bercetak dan digital serta dilengkapi dengan pelbagai saiz bilik untuk diskusi kumpulan kecil sesuai bagi pelajar, auditorium, ruang seminar, 3D theatre dan 6D theatre serta bahagian kanak-kanak, remaja, dewasa dan juga koleksi di raja Selangor.

14.8.12 merupakan tarikh penting bagi PPAS kerana DYMM Sultan Selangor telah berkenan mencemar duli menyaksikan penyerahan buku-buku penting bersifat ilmiah oleh penderma yang bernilai RM60,000 yang terdiri daripada buku Islam oleh MAIS dan koleksi buku buku undang-undang Malaysia yang bagus dijadikan rujukan oleh pembuat dasar dan pengamal undang-undang. PPAS sentiasa mengalu-alukan derma buku dan bahan ilmiah.

Comments :

0 comments to “PPAS terus cemerlang.Tahniah kepada semua warga PPAS!”
 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    4 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    4 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com