Pray For MH370

Pray For MH370

MEMPERSADA PERJUANGAN

Muktamar Pemuda PAS ke-50 membuka tirai


Muktamar Dewan Pemuda PAS kali ke-50 sudah membuka tirainya, kini para tetamu dan perwakilan Pemuda mula masuk ke Dewan Dato' Fadzil Noor di Taman Melewar.


Antara tetamu yang hadir ialah, Setiausaha Agung PAS, Dato' Kamaruddin Jaffar, Sasterawan Negara, A Samad Said, Ketua Penerangan PAS, Dato' Mahfuz Omar, Ketua Pemuda Nasional DAP, Loke Siew Fook, Presiden Abim, Yusri Mohammad; wakil Kelab Penyokong PAS, Vincent Lee, pemerhati dan petugas media.

Acara bakal dimulakan sebentar lagi dengan perasmian pembukaan oleh Timbalan Presiden PAS, Ustaz Nasharudin Mat Isa dan ucapan dasar Ketua Pemuda, Salahuddin Ayub menyusul selepas itu.

Muktamar kali ini bertemakan "Mempersada Perjuangan" dan sinonimnya muktamar kali ini adalah pemilihan saf kepimpinan pemuda yang akhirnya menyaksikan tiga jawatan utama dimenangi tanpa bertanding.

Jawatan Ketua Pemuda disandang, Ustaz Nasharudin Hassan, sementara timbalan, Azman Shapawi Abdul Rani dan Naib, Ahmad Sabkhi Yusof.

Muktamar ini juga akan menyaksikan muktamar terakhir buat Ketua Pemuda yang lama, Salahuddin Ayub yang akan meninggalkan legasinya kepada kepimpinan baru.

wann/Wan Nordin Wan Yaacob/harakhdaily

Comments :

0 comments to “MEMPERSADA PERJUANGAN”
 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    2 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    2 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com