Pray For MH370

Pray For MH370

ADUN SELAT KLANG TURUN PADANG BERSAMA YDP MPK

29.4.11
Jumaat
YB Dr Hjh Halimah Ali bawa YDP MPK serta rombongan untuk turun padang di kawasan Selat Klang bagi memberitahu keadaan sebenar di padang yang menjadi rungutan dan aduan berulang penduduk di kawasan DUN Selat Klang.
    YDP MPK Dato' Mislan Tugiu membawa semua ketua-ketua jabatan daripada kejuruteraan, alam sekitar, kesihatan, taman dan padang, perlesenan, penguatkuasaan dll bersama-sama melihat keadaan sebenar.
Bermula dengan longkang di sepanjang Jalan Sg. Bertih yang sudah pecah-pecah dibeberapa tempat menyebabkan air tidak boleh mengalir dengan berkesan dan mengakibatkan banjir di kawasan sekitar yang rendah.
MPK berjanji akan menggantikan kepada sistem yang lebih baik.Gerai-gerai MPK depan Econmart juga diperiksa kerana sudah uzur.
Sistem perparitan yang di bawah jalan di simpang 4 juga di minta ADUN untuk diselenggarakan supaya tidak tersumbat.
Parit disepanjang Jln Tepi Sungai terutama depan Surau juga diambil maklum keadaannya yang sering mengakibat banjir di kawasan sekeliling.
Keadaan padang dan tanah lapang juga diperiksa dan di minta rumput dipotong serta tanah diratakan.Sampah yang masih merata-rata juga di arah untuk diambil tindakan segera dancara berkesan.

Comments :

0 comments to “ADUN SELAT KLANG TURUN PADANG BERSAMA YDP MPK”
 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    2 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    2 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com