Pray For MH370

Pray For MH370

Pakatan Rakyat Selangor Di Landasan Yang Tepat Sebab.....

Manifesto Barisan Nasional PRU 13 untuk rakyat Malaysia amnya dan rakyat Selangor khususnya meniru dan mengambil iktibar dari kejayaan dan kemantapan kerajaan Pakatan Rakyat Selangor 2008-2013. Apa yang selama ini BN cuba menafikan dan memperkecilkan usaha kerajaan Pakatan Rakyat selama satu penggal kini terbukti berkesan dan boleh digunapakai oleh mana-,mana kerajaan negeri yang telus, amanah, adil  dan berkebajikan.

Apa yang digembargemburkan oleh BN sebagai agenda dan program memasyarakatkan ekonomi boleh membawa kepada kebankrapan negeri atau negara kini bulat-bulat ditiru oleh BN dalam manifestonya.

Jika gagal sudah pasti BN tidak akan cuba mengulangi "kesilapan" yang konon telah dilakukan selama lima tahun Selangor di bawah Pakatan Rakyat. Syabas Pakatan Rakyat,  Mu di landasan yang tepat sekali....teruskan atau ke peringakat yang lebih tinggi lagi..
Comments :

0 comments to “Pakatan Rakyat Selangor Di Landasan Yang Tepat Sebab.....”
 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    2 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    2 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com