Pray For MH370

Pray For MH370

Tahniah diucapkan kepada Sdr Jamulidin Ellias
Saudara Jamulidin Ellias, seorang aktivis masyarakat setempat dan antarabangsa telah dilantik sebagai salah seorang Ahli Majlis Perbandaran Klang sesi 2008-2009 dalam satu majlis mengangkat sumpah pada 7hb Julai 2008 lepas.

Saudara Jamulidin, lebih dikenali sebagai "JAMAL" di kalangan kawan-kawan telah lama terlibat dalam aktiviti kemasyrakatan setempat dan antarabangsa. Selain dari dilantik sebagai Timbalan Presiden Yayasan Amal Malaysia (AMAL), Saudara Jamulidin merupakan Naib YDP PAS Kawasan Kapar dan mantan Exco Pemuda PAS Pusat.

Setiap kali berlakunya bencana alam di mana pelusuk dunia sekalipun, Sdr Jamulidin merupakan salah seorang yang pertama menawarkan diri sebagai sukarelawan AMAL, sanggup meninggalkan anak isteri, perniagaan dan keselesaan hidup untuk menyumbang bakti kepada mangsa bencana alam, kadang-kadang sehingga sebulan di perantauan. Sebagai contoh satu projek berterusan Yayasan Amal membina rumah anak yatim di Maleubuh Aceh memerlukan pemantauan berterusan dan tugas ini disempurnakan oleh Pak Jamal, nama timangan beliau di Indonesia.

Comments :

0 comments to “Tahniah diucapkan kepada Sdr Jamulidin Ellias”
 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    2 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    2 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com