Pray For MH370

Pray For MH370

ANNUAR MUSA: TAHNIAH !

Tan Sri Annuar Musa berjaya mengekalkan jawatannya sebagai Ketua Umno Bahagian Ketereh yang disandang beliau sejak 1987. Beliau juga berjaya meramalkan kemampuan Datuk Seri Najib merampas balik lima negeri yang di bawah Pakatan Rakyat sekarang.

Kepimpinan Najib Mampu Rampas Kembali Lima Negeri Pembangkang, Kata Annuar

KOTA BAHARU, 8 Nov (Bernama) -- Umno Kelantan yakin kepimpinan Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak akan dapat mengembalikan kekuatan parti dan mampu mengambil alih kepimpinan lima negeri yang kini diperintah pembangkang.

Pengerusi Badan Perhubungan Umno Kelantan Tan Sri Annuar Musa berkata kepimpinan Najib bukan sahaja dapat menguatkan perpaduan di dalam parti malahan dapat menyatukan kembali perpaduan pelbagai kaum dalam negara.

"Semua pihak perlu memberi sokongan kepada Najib sebagai pemimpin negara selepas ini" katanya ketika berucap merasmikan mesyuarat perwakilan Umno bahagian Ketereh di sini hari ini.

Seramai 390 perwakilan hadir pada pemilihan kali ini dan Annuar berjaya mengekalkan jawatannya sebagai Ketua Umno Bahagian Ketereh yang disandang beliau sejak 1987.

Beliau berkata negara memerlukan seorang pemimpin yang berkaliber untuk memerintah, yang mempunyai halatuju dan prinsip untuk memastikan negara terus makmur dan aman.

"Saya percaya dengan kepimpinan Najib nanti bukan sahaja beliau akan menguatkan parti tetapi dapat merampas kembali negeri yang diperintah oleh pembangkang," katanya.

Selanjutnya di [SINI] serta {SANA}

Comments :

0 comments to “ANNUAR MUSA: TAHNIAH !”
 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    2 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    2 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com