Pray For MH370

Pray For MH370

Aktiviti Exco Pendidikan pada 21/09/08: Merasmikan Majlis Sambutan hari Huffaz Negeri Selangor Kali ke 2Majlis yang berlangsung di Masjid Negeri Shah Alam telah dianjurkan oleh Persatuan Institusi Tahfiz Al Quran Negeri Selangor (PITAS) yang bertemakan "HUFFAZ CENDIKIAWAN UMMAH GEMILANG"(Profesional Huffaz Ummah gemilang). Majlis telah dihadhiri oleh lebih seribu pelajar Tahfiz dan seramai 400 para Huffaz negeri Selangor telah mengambil bahagian dalam Halaqah Hafazan.

Pengarah Majlis Sambutan HDR Hj Sahril Hj Sartu sedang berucap


Exco Pendidikan sedang berucap yang antara lain menekankan aspek pemahaman serta penghayatan Al Quran ( Al Baqarah :44) dan Ali Imran :110.

Para pelajar Tahfiz yang membanjiri Dewan Masjid SSAAS Shah Alam

Ustaz Hj Abdul Muhaimin Hj Mohd Sahar al Muqri sedang menerima Anugerah TOKOH HUFFAZ


Tokoh Huffaz sedang menyampaikan ucapan
Penerima anugerah Tokoh Khas Hamlah Al Quran ialah Dato' Hj Hassan Hj Azhari (wakil sedang menerima bagi pihak beliau). Manakala Tokoh Pendokong Institusi Tahfiz dianugerahkan kepada Ust Hj Nor Hamim Hj Jailani Al Muqri.

Comments :

0 comments to “Aktiviti Exco Pendidikan pada 21/09/08: Merasmikan Majlis Sambutan hari Huffaz Negeri Selangor Kali ke 2”
 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    2 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    2 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com