Pray For MH370

Pray For MH370

HADIAH MASUK UNIVERSITI KERAJAAN SELANGOR TELAH BAYAR LEBIH RM 26JUTA

SHAH ALAM
5.5.12

EXCO Pendidikan Tinggi Selangor YB Dr Hjh Halimah Ali mendedahkan bahawa kerajaan Pakatan Rakyat Selangor telah membayar RM 26,568,000 untuk anak Selangor yang berjaya mendapat tawaran masuk IPT semenjak Jun 2008 lagi.
   Beliau mengingatkan para pelajar bahawa wang hadiah itu adalah daripada rakyat Selangor dan mereka mempunyai tanggungjawab untuk membalas balik dengan belajar bersungguh-sungguh. Sebagai modal insan mereka harus menghargai pengiktirafan dan insentif itu serta memenuhi harapan ibubapa dan keluarga dan seluruh rakyat Selangor yang mahu melhat mereka berjaya dengan cemerlang.
Beliau merasmikan majlis penyerahan cek RM1 ribu kepada pelajar yang layak daripada seluruh 56 DUN di Selangor. Lebih 1200 yang hadir dalam majlis itu. Turut serta ADUN Bukit Melawati YB Muthiah.Ibubapa juga turut hadir memberi sokongan padu dan teruja dengan keprihatinan kerajaan negeri dalam masa depan anak mereka.

Comments :

1
Dan said...
on 

tahniah kerajaan pr selangor. saya cadangkan kerajaan negeri perlu membuka pondok2,atau 'booth' kecil di pasar malam, di rumah2 flat. booth kecil ini untuk rakyat mendapatkan segala maklumat mengenai program kebajikan kerajaan negeri. selain itu,rakyat boleh mengisi segala borang atau permohonan. tindakan ini boleh merapatkan lagi jurang kerajaan negeri dengan rakyat. harap dipertimbangkan. tahniah PR

 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    2 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    2 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com