Pray For MH370

Pray For MH370

ADUN SELAT KLANG ceriakan wanita di Selat Klang

 10.3.12
SELAT KLANG

ADUN Selat Klang, YB Dr Hjh Halimah Ali memulakan harinya awal ke pasar pagi di Telok Pulai dengan membawa beratus tangkai bunga ros, kad ucapan SELAMAT MENYAMBUT HARI WANITA SEDUNIA untuk diagihkan kepada wanita -wanita yang ditemui.

Tidak terbayang pengunjung pasar pagi selain daripada rutin mencari bekalan harian dapur mereka pada pagi yang bersejarah itu, mereka di'manjakan' oleh ADUN mereka dengan hadiah setangkai bunga mawar dan sekeping kad yang ditulis dalam 4 bahasa untuk mempastikan mesej YB sampai kepada semua kaum wanita di DUN Selat Klang. 
 Mula-mula rombongan muslimat PAS Dun Selat Klang bersama Pejabat ADUN mengagih-agih satu persatu wanita yang dijumpai apabila sudah 4-5 orang yang dapat, pengunjung wanita yang lain menjadi 'alert' tengah sesuatu berlaku dan berkerumun dikeliling Dr Halimah untuk mendapatkan hadiah 'istimewa' sebagai  peringatan dan penghargaan kepada kaum wanita.
 Ada seorang wanita Tionghua yang cukup gembira setelah menerima bunga kemudian tetap masih rapat. YB tidak perasan dan menghulur setangkai lagi. Beliau cepat-cepat menjawab,'Saya sudah dapat. Tapi saya suka tengok. You mesti menang lagi aa..'
 Tidak kurang kaum lelaki yang terasa tersinggung kerana tidak dapat hadiah. YB ADUN terpaksa membujuk, 'ini hari wanita'. setakat ini tidak ada hari kaum lelaki.

Read More “ADUN SELAT KLANG ceriakan wanita di Selat Klang”  »»
 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    8 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    8 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com