Pray For MH370

Pray For MH370

Kesulitan Dikesali: Laluan Dari Tol Sg Rasau Ke Klang Ditutup

 Tiga Lorong Plaza Tol Sungai Rasau-Klang Akan Ditutup Dari 3 – 5 Julai

 June 29, 2013/Selangorku/ Admin

SHAH ALAM, 29 JUN : Kesemua tiga lorong sepanjang 250 meter di Kilometer 6.8 Lebuhraya Persekutuan iaitu selepas Plaza Tol Sungai Rasau menghala ke Klang akan ditutup selama tiga hari kepada semua kenderaan bermula 3 hingga 5 Julai ini.

Pengurus Seksyen Pengurusan Projek Wilayah Utara PKNS, Mohd Shariff Mok Som berkata, penutupan lorong berkenaan dari jam 9.00 malam hingga 5.00 pagi adalah untuk kerja-kerja pemasangan rasuk konkrit (beam launching).

Sehubungan itu, pengguna dari arah Kuala Lumpur atau Shah Alam yang menghala ke Klang dinasihatkan menggunakan laluan sementara iaitu lorong sepanjang 200 meter dari arah ke Kuala Lumpur.

Penutupan itu juga untuk memudahkan kerja-kerja di tapak persimpangan bertingkat Lebuhraya Persekutuan ke kawasan pembangunan Seksyen 7 Shah Alam yang bermula dari jam 11.00 malam hingga 4.00 pagi.

“Pengguna lebuhraya dinasihatkan mematuhi arahan papan tanda dan pengawal trafik yang bertugas,” katanya.

Selain itu, Jalan Batu Tiga Lama yang menghala ke Klang dan jejantas yang menghubungkan pusat pelancongan i-City juga akan ditutup sementara bagi memudahkan kerja-kerja pemasangan rasuk.


sepanjang 250 meter di Kilometer 6.8 Lebuhraya Persekutuan iaitu selepas Plaza Tol Sungai Rasau menghala ke Klang akan ditutup selama tiga hari kepada semua kenderaan bermula 3 hingga 5 Julai ini.

Read More “Kesulitan Dikesali: Laluan Dari Tol Sg Rasau Ke Klang Ditutup”  »»
 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    8 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    8 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com