Pray For MH370

Pray For MH370

CERAMAH ISU SEMASA: HU PANG CHAW DI SELAT KLANG

 DUN SELAT KLANG
31/10/12

Pengerusi Dewan Himpunan Penyokong PAS , Mr Hu Pang Chaw, orang Tionghua yang fasih berbahasa Melayu dan faham  syariat Islam ini lebih baik untuk semua.Justeru beliau menyokong PAS kerana faham prinsip perjuangan PAS adalah bertujuan untuk mempastikan syariat Islam dijadikan panduan.hidup.
Beliau yakin PAS membawa Islam yang tulen , yang membawa rahmat bagi semua.Bukan sahaja untuk orang Melayu bahkan untuk semua bangsa di dunia. Bukan sahaja untuk orang Islam tetapi baik juga untuk orang bukan Islam.
Islam yang mahu dibawa PAS akan menjamin keselamatan untuk semua. Beliau menyeru kepada ummat Islam dengan ungkapannya: 'Muslimin dan muslimat' menerima PAS sebagai parti yang akan berjuang untuk kebajikan semua. Beliau mendedahkan kebobrokan bawah pemerintahan UMNO.Bahkan UMNO tak boleh diharap langsung untuk memelihar kaumnya sendiri bahkan agama Islam sendiri tergadai dek kerakusan UMNO.

Comments :

0 comments to “CERAMAH ISU SEMASA: HU PANG CHAW DI SELAT KLANG”
 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    5 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    5 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com