Pray For MH370

Pray For MH370

KHIR TOYO SERAH SAMAN PADA ADUN SEKINCHAN DALAM DEWAN SELANGORTindakan Khir Toyo Serah Saman Kepada Ng Dianggap Hina Dewan


Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Sekinchan, hari ini menyifatkan mantan Menteri Besar Selangor, Dato’ Seri Mohammad Khir Toyo menghina Dewan Negeri Selangor kerana memberinya surat saman jam 12.30 tengahari tadi.

Ng yang ditemui selepas sesi pagi Sidang Dewan Negeri hari ini, berkata tindakan Khir Toyo itu juga tidak mengikut peraturan undang-undang.

Ng sudah melantik ADUN Kota Alam Shah, M.Manoharan sebagai peguamnya, berikutan pertelingkahan antara beliau dan Ketua Pembangkang itu, berhubung isu banglo Khir berharga RM24 juta.

Sebagai peguam kepada ADUN Sekinchan itu, Manoharan menasihatkan Ng agar tidak menerima surat saman tersebut kerana ada unsur ugutan.

Menurut Manoharan lagi ini merupakan satu penghinaan ke atas Ng.

Manoharan menegaskan tindakan Ng ini bukanlah kerana beliau takut terhadap dakwaan yang dibuat Khir Toyo, tetapi sekadar mengikut prosedur yang betul.

TVSELANGOR

Comments :

1
LanaBulu said...
on 

Jgn dok melayan sangat si toyo tu..bawak je ke SPRM ..itu pun kalau depa ni tak tidoq laaa...

 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    2 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    2 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com