Pray For MH370

Pray For MH370

JANGAN BIARKAN BN GADAIKAN MASA DEPAN SERTA "NEGARA" ANDA

PENGUNDI BAGAN PINANG PERLU TOLAK UMNO/BN!

MIC berkocak. MCA pula hampir berkecai. PPP bergolak. UMNO pula dah lama di”mamah” kanser rasuah (atau istilah mereka ‘politik wang’). Tun Dr Mahathir bekas Perdana Menteri merangkap Presiden UMNO/ BN sudah meluahkan kekecewaan yang teramat sangat dengan sifat dan sikap UMNO yang terjerumus dengan politik mementing diri sendiri yang memamah UMNO perlahan-perlahan dulu, kini dan selamanya.

Beliau lantang mengecam tindakan Samy Vellu yang masih mahu mengepalai parti perkauman yang telah diterajuinya selama 30tahun! Orang Tionghua sudah lama pening dengan gelagat MCA yang ditungganggi UMNO untuk terus berkuasa.

Kalau sudah 3 komponen utama BN nazak apa yang boleh diharapkan oleh rakyat di DUN Bagan Pinang. Jangan berpaut didahan yang rapuh!! 3 komponen parti BN yang jelas daripada nama parti-parti tersebut jelas dan terang menunjukkan mereka berjuang untuk kaum-kaum masing-masing! Mana mungkin parti politik yang berpaksikan perkauman akan mampu merealisasikan perpaduan yang sebenarnya (istilah masakini ialah 1Malaysia).

Walau berjuta habis berkempen slogan 1Malaysia, kemungkinan besar natijah atau hasil kempen sebegitu adalah seperti kempen anti-merokok!

Selepas digembar-gemburkan semakin melarat fenomena perkauman seperti isu kuil dan perarakan kepala lembu di Shah Alam Selangor.

AYUH! PAKAT PAKAT UNDI PAKATAN RAKYAT !!


Buktikan kepada UMNO/BN bahawa anda seorang rakyat Malaysia yang punya jatidiri serta maruah diri, dan tidak mudah termakan dengan putarbelit dan propaganda media UMNO/BN.

Comments :

0 comments to “JANGAN BIARKAN BN GADAIKAN MASA DEPAN SERTA "NEGARA" ANDA”
 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    2 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    2 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com