Pray For MH370

Pray For MH370

ADUN Selat Klang ke program JOM SHOPPING TAWAS


 KLANG

YB Dr Hjh Halimah Ali seronok melihat anak-anak yang lahir 2008 dan berdaftar di bawah TABUNG WARISAN ANAK SELANGOR(TAWAS) dibawa PROGRAM JOM SHOPPING. Program yang diantara MERAKYAT EKONOMI SELANGOR ini begitu popular.
Seramai 165 orang dikenalpasti layak dalam program fasa pertama ini di DUN SELAT KLANG.

YB sempat berjenaka dengan ibubapa bila melihat apa yang dibeli......sikit untuk anak banyak untuk ibu dan bapa sekeluarga.....barang dapur!! Bila diusik seorang ibu berkata...anak belanja emak!!
Waah kecil kecil anak dah boleh belanja untuk ibu dan ayah.Alhamdulillah dengan penjimatan yang diamalkan oleh kerajaan pakatan rakyat negeri Selangor, banyak pihak yang dapat untung. Mereka semua ini bakal mendapat pulangan RM1500 pada usia 18tahun nanti insyaallah.
 Ini adalah prinsip kerja kerajaan pakatan rakyat.Berfikiran panjang, merancang masa depan bukan sekadar bantuan segera seperti BR1M yang bersifat sekali hangus tetapi tabungan pendidikan TAWAS merancang masa depan anak yang mahu melanjutkan pelajarannya ke IPT insyaallah.

Comments :

0 comments to “ADUN Selat Klang ke program JOM SHOPPING TAWAS”
 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    5 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    5 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com