Pray For MH370

Pray For MH370

PEJABAT ADUN SELAT KLANG (N45)

Pejabat ADUN Selat Klang yang beralamat di No 2, Lorong Telok Gadung 1, Tmn Emas 41250 Klang Selangor telah mula beroperasi pada 11hb April 2008. Pejabat ADUN ini terletak di sebuah rumah teres dua tingkat di tepi Jalan Sungai Bertih berhampiran dengan Pasaraya Econmart dan berdepan dengan kedai Perabot Bee Teck. Menurut Pegawai Khas ADUN Selat Klang Tn Hj Kamaluddin bin Hj Rahmat, pejabat ini dibuka dari jam 0900 pagi hingga 0500 petang setiap hari bekerja.

No tel : 03-33723919 dan No fax 03-33723923.

ADUN Selat Klang telah menjadualkan hari Jumaat antara jam 0300 hingga 0500 petang untuk berjumpa dengan penduduk Selat Klang. Selain dari waktu tersebut, ADUN boleh dihubungi di:

Pejabat Exco Pendidikan, Pendidikan Tinggi dan Pembangunan Modal Insan
Tkt 12, Bangunan SUK, Shah Alam.
No tel: 03-55447215 atau 03-55447216
No fax: 03-55107308
E-mail: selatklang@yahoo.com
atau
E-mail: drhalimah@selangor.my
http://drhalimahali.blogspot.com
http://drhalimahali.wordpress.com
www.facebook.com
Imej keratan akhbar bertarikh 25hb April 2008 yang menceritakan peranan dan program yang telah dan sedang berjalan di kawasan DUN Selat Klang. Tn Hj Kamaluddin bergambar dengan Tn Hj Shaari dan seorang sahabat lain.
Pemandangan di depan pintu masuk Pejabat ADUN. Kelihatan Saudara Jamuliddin Alias, bekas Wakil Calon N45, merangkap Naib YDP PAS Kawasan Kapar dan Naib Pengerusi YAM sedang berucap pada malam majlis kesyukuran pembukaan Pejabat ADUN 10hb April 2008.
Kelihatan Tn Hj Kamaluddin dan isteri beliau, Hjh Zaharah Awang di Pejabat ADUN.
Pemandangan di ruang tamu Pejabat ADUN.Kelihatan, wakil-wakil ADUN sedang bermesyuarat: Hj Mahmuddin, Hj Bahari, Hj Shaari dan Hj Paad.
Kelihatan En Abd Razak, S/U MTD Selat Klang merangkap wakil ADUN untuk Bagan Hailam, Tn Hj Shamsul ( Timb pengarah MTD) dan Hj Saroni, wakil ADUN untuk Pulau Ketam.
Kelihatan En Zaaismail bin Zahari selaku bendahari MTD N45.
Kelihatan Tn Hj Paad,ketua cawangan PAS Kg Delek merangkap wakil ADUN di kawasan Kg Delek, Tn Hj Azmi Talib, Pegawai Khas Exco Pendidikan merangkap wakil ADUN di kawasan Sg Bertih Utara dan Selatan (Jln Tepi Sungai).

Comments :

0 comments to “PEJABAT ADUN SELAT KLANG (N45)”
 

x

Photobucket

e


Popular Posts

Followers


View My Stats

pautan lain

  • - Mesyuarat Agung Khas AMALNITA perihatin Pelancaran Tabung PDS AMALNITA dan anda
    6 years ago
  • "Paciaru" atau breakfast. - Yb Meru bersama Mr.Maniam turun padang memantau jalan2 berlubang di susur keluar highway Setia Alam ke Jln Meru dan Jln Korporat Kawasan Meru ...
    6 years ago

Ab

zwani.com myspace graphic comments

x

Photobucket

Recent Comment

ISLAMICITY

SEARCH THE TRUTH

Search in the Quran
Search:
Download | Free Code
www.SearchTruth.com